Zápasy Dorastu – II.Liga – Východ

Dorast FOMATu v jarných odvetách

 

Už tento víkend sa predstavia naši dorastenci v jarnej časti ligovej súťaže II.Liga – Východ na domácom ihrisku na Pltníkoch. V sobotu 3. marca nastúpia najskôr starší dorastenci, a to o 10-tej hodine, a krátko po nich aj mladší dorastenci, ktorých výkop je naplánovaný na 12:30. V ligovej premiére na novom ihrisku s umelou trávou v Martine časť Pltníky budú ich súperom rovesníci z klubu MŠK Kysucké nové Mesto. A že im naši majú čo oplácať: v druhom kole aktuálnej sezóny sa spolu stretli na súperovom ihrisku v Kysuckom novom Meste.

Doviezli sme si z Kysúc len bod za remízu 1:1 zo zápasu U19. Ten jediný bod však bol sklamaním už len z toho dôvodu, že od 11. minúty mali naši výhodu o jedného hráča v poli naviac, po červenej karte udelenej hráčovi súpera. V 15. minúte sme síce využili danú výhodu, keď z hry presne zamieril Bučo, no viac gólov sme do konca duelu nepridali. Navyše sme hráčom súpera ponúkli možnosť na vyrovnanie v podobe pokutového kopu, a títo sa jej chopili a už v 20. minúte stanovili konečný výsledok zápasu.

Mladší dorastenci dopadli výsledkovo a aj herne ešte o čosi horšie, keď prehrali najtesnejším výsledkom 0:1.

Odvtedy už v rieke Turiec pretieklo veľa vody a aj chalani už dávno zabudli. No my veríme, že nezabudli úplne, pretože svojho najbližšieho súpera v lige by mali obe naše mužstvá dorastu poraziť. Papierovým favoritom sú bez pochyby fomaťácke družstvá. Veď sa pozrime na tabuľky:

U19

MŠK FOMAT MARTIN – 8. priečka v tabuľke – 20 bodov

MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO – 15. priečka v tabuľke – 12 bodov

 

U17

MŠK FOMAT MARTIN – 4. priečka v tabuľke – 30 bodov

MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO – 14. priečka v tabuľke – 14 bodov

 

Držme našim chlapcom palce a pokiaľ môžete, príďte ich podporiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *