Návrat k víťazstvu v Bánovej

(MUŽI)

TJ Jednota Bánová – MŠK Fomat Martin 1:2 (0:1)

Góly: 90. Mráz (PK) –  35. CH. Chovanec, 82. A. Gajinov ŽK: 72. R. Chupáň – 52. M.Mlynár, 69. Ch. Chovanec  Rozhodovali: Bobko – Havira, Šuba. Diváci: 350.

Zostava TJ Jednota Bánová: Kúdelčík – Bielik, Mráz, Ďurana, Káčer, Isalah, Chupáň, Bičan (82. Štiak), Jasenovský, Gluvič, Dusa (82. Ozimý)
Tréner: J. Schmied

Zostava MŠK Fomat Martin: Hažer – Siva, Chovanec, Mlynár, Ceniga, Garaj (87. Cvik), Pavlík (87. T. Ďungel), Kračmer (75. Kliuchikov), Gajinov, Cíger , P. Ďungel (61. Satina)
Tréner: A. Romančík, B. Rzeszoto.

Sobota popoludní si pre nás prichystala krásne futbalové počasie a už rozcvičky oboch celkov naznačili, že sa bude na čo pozerať. A veru, zápas to aj ukázal. V prvom polčase sme najprv v úvode pohrozili po 2 brejkoch Peťa Ďungela po ľavej strane, no domáca obrana si s nimi poradila. Na druhej strane domáci hrozili naopak viac z pravého krídla, kde si s ich akciami výborne poradili Maťo Mlynár či Maťo Siva a tak menší vzruch priniesla až ďalekonosná strela z 30 metrov, ktorá vystrašila Paľa Hažera v našej bránke, no našťastie len lízla vrchnú sieť. Následne sme opäť prevzali iniciatívu na naše kopačky, čoho vyústením bol pekný gól Kika Chovanca z 35. minúty, ktorý sa presadil v hlavičkovom súboji. Do kabín sme tak šli s tesným vedením 0:1. Druhý polčas sme videli ešte viac pekných futbalových akcií, ktoré sa striedali na oboch stranách. V 60. minúte sa dostal do veľkej šance Peťo Ďungel, ktorý sa pekne uvoľnil, no jeho strelu v poslednej chvíli zblokoval domáci obránca a bohužiaľ, Peťo sa v tomto súboji zranil a musel ho striedať Dominik Satina. V týchto momentoch mala viac z hry Bánová, ktorá nám niekoľkokrát nebezpečne pohrozila po rýchlych brejkoch, či po viacerých priamych kopoch, no naša obrana na čele s Paľom Hažerom im v týchto momentoch odolala. Staré pravidlo nedáš – dostaneš sa potvrdilo aj v tomto zápase, naši získali v 82. minúte možnosť kopať ďalší roh a ten nádherne upratal do bránky hlavičkou Saša Gajinov a bolo 0:2! Bánovčania však bojovali do samého konca, pred našou bránkou to horelo a v 90. minúte dokázali streliť zaslúžený gól, keď sa z penalty presadil domáci kapitán Mráz. V nadstavenom čase sme už našťastie z ďalšej šance domácich neinkasovali a tak si vezieme od svojho najbližšieho suseda veľmi dôležité 3 body. Chceli by sme poďakovať aj našich fanúšikom z Martina, ktorí nás prišli povzbudiť! Už o týždeň privítame na Pltníkoch v sobotu 6.4. o 16:00 hod. tabuľkového suseda zo Šale. Na tento duel vás srdečne pozývame!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *